Een sfeervolle Chambre & Table d'hôtes en een gastvrij hotel met culinair restaurant

In Rozoy-sur-Serre zijn 2 bijzondere accomodaties aanwezig van waaruit u de Franse Ardennen kunt ontdekken. Beide locaties zijn van Nederlands sprekende eigenaren die de streek heel goed kennen. Van hieruit kunt u heel makkelijk al de op deze website beschreven routes wandelen of fietsen. Zowel in het hotel als in de chambre d'hôtes zijn honden van harte welkom. 's Avonds kunt u aanschuiven aan onze tafels om te genieten van heerlijke maaltijden op basis van verse en lokale producten. We kijken er zeer naar uit u te verwelkomen!

 
Chambre d'hôtes Au Chapitre
In onze bijzondere chambre d'hôtes met veel historie bieden wij u grote, lichte kamers aan, voorzien van alle comfort. De kamers hebben een eigen ingang en zijn gescheiden van ons eigen deel van het huis. Onze badkamers zijn groot en voorzien van inloopdouche. Het ontbijt is uitgebreid, met diverse soorten brood en croissants van de beste bakker uit de wijde omgeving!

's Avonds bent u van harte uitgenodigd om te dineren in onze prachtige salon, geheel in eikenhout. We bereiden met veel plezier en liefde een heerlijke maaltijd voor u, met verse en zoveel mogelijk locale producten.

Meer informatie vindt u op www.auchapitre.fr.


 
Hôtel-restaurant Entre nous
Entre nous is een 2-sterren hotel, waar u terecht kunt voor voordelige, sfeervolle en comfortabele overnachtingen. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer en er is overal Wifi aanwezig.

In het restaurant werken we veeal met verse producten uit de omgeving.U kunt bij Entre nous genieten van het goede Franse leven, onze gastvrijheid en uiteraard van een culinaire beleving is ons restaurant. 

Bekijk voor meer informatie onze website www.entrenous-rozoy.fr