Met uw wandelclub of fietsclub kunt u bij ons terecht voor een overgetelijke groepsvakantie

Bent u op zoek naar een bestemming voor uw wandelclub of fietsclub? De Franse Ardennen is een perfect gebied voor een groepsvakantie. Niet te ver van huis, maar u bent toch in een totaal andere omgeving. Vaak komt u voor een groepsvakantie in een groter en onpersoonlijk hotel terecht. Wij hebben voor u twee kleinschalige accomodaties (een hotel en een chambres d'hôtes), die samen klaar staan om tot 30 personen te verwelkomen. Onze kracht is onze samenwerking. Onze locaties liggen slechts 100 meter van elkaar vandaan en we zijn samen zeer gemotiveerd om voor u de perfecte groepsvakantie te organiseren. Met een kleinere groep kunt u uiteraard ook kiezen voor of de Chambre d'hôtes of het hotel. Hotel Entre nous heeft 9 kamers , Chambre d'hôtes Au Chapitre 5 kamers. Bij beiden staan gastvrijheid, huiselijkheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We kunnen een verblijf aanbieden met alleen ontbijt of met half-pension. Als u graag een picknick voor onderweg mee wilt nemen, dan verzorgen we die graag voor u. Voor grotere groepen die gebruik maken van beide locaties, worden de ontbijten en het avondeten in hotel Entre nous geserveerd. Wel zo gezellig, dan kunt u altijd samen eten! 

Zowel Au Chapitre als Entre nous staan bekend om hun eerlijke keuken, waar zoveel gewerkt wordt met locale producten. Huisgemaakt, vers en origineel. Meer informatie vindt u op www.auchapitre.fr of www.entrenous-rozoy.fr.

Als u meer wilt weten, neem dan u gerust contact op via info@entrenous-rozoy.fr of auchapitre.rozoy@gmail.com.
Ja zeker, in beide locaties zijn honden welkom. Wel wordt er een klein supplement in rekening gebracht.
Geen probleem, zowel het hotel als de Chambre d'hôtes passen graag het menu voor u aan en houden rekening met individuele wensen.
Al onze kamers zijn geschikt voor 1 persoon of voor 2 personen. Beide locaties hebben één familiekamer waar maximaal 4 personen kunnen verblijven.
Geen probleem, in al onze kamers kunnen we 2 gescheiden bedden maken.